Skip to main content

Doelstellingen

OVER TAFELRONDE 98 Schagen

De Nederlandsche Tafelronde is een vereniging voor mannen tussen de 18 en 40 jaar. Mannen die onderlinge vriendschap hoog in het vaandel hebben staan. Die zich willen blijven ontwikkelen en ontplooien. En ondertussen hun expertise en tomeloze energie in willen zetten voor het goede doel. Die kennis en ervaring willen delen en niet terugdeinzen voor een levendige discussie.

Een van de doelstellingen van de Nederlandsche Tafelronde is het bevorderen van vriendschap en wederzijds begrip, ook op internationaal niveau. Daarom kent de Tafelronde diverse internationale verbanden en activiteiten. Dit biedt leden de gelegenheid een bloeiend internationaal netwerk op te bouwen.

Meer dan 50 jaar vriendschap en service 

Tafelronde 98 vindt haar oorsprong in 1966.

Bijeenkomsten 

De leden van Tafelronde 98 komen 2 keer per maand bij elkaar. Op iedere 1e woensdag van de maand vind de bijeenkomst plaats in Cafe Piet Pann om 20:15 en iedere 3e woensdag van de maand bij één van de tafelaars thuis. Deze bijeenkomst begint om 20:15.

Goede doelen

Tafelronde 98 is een club die door ondersteuning aan goede doelen de gemeenschap dient. Want naast (internationale) vriendschap en persoonlijke ontplooiing is het leveren van een gezamenlijke bijdrage aan de gemeenschap een belangrijk onderdeel van onze Tafel.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER (ONZE) GOEDE DOELEN